Miranda Werkt 1.0

Voel je onrust, mis je overzicht en worstel je met gedachten en twijfels? Het Miranda Werkt 1.0-traject is ontworpen voor een eenmalige sessie om jouw issue aan te pakken. Je krijgt input, een zetje om verder te gaan en helderheid over stappen die je kunt zetten. Ontdek wat anderen zeggen en bekijk of dit bij jou past. Wil je meer weten? Lees dan verder voor details over het programma.

Miranda Werkt 2.0

Loop je vast, stel je zaken uit en worstel je met belemmerende gedachten? Miranda Werkt 2.0 is ontworpen om je in drie maanden weer op weg te helpen. Je krijgt concrete stappen aangereikt om je intuïtie te herontdekken, vertrouwen te versterken en je eigen groeiproces te versnellen. Ontdek wat anderen zeggen en bekijk of dit bij jou past. Wil je meer weten? Lees dan verder.

Miranda Werkt 3.0

Voel je je vastlopen thuis of op het werk, met langdurige klachten en emotionele uitbarstingen? Dan is Miranda Werkt 3.0 iets voor jou. Het helpt je vertragen, rust en ruimte te vinden, en een effectievere balans in het leven te ervaren. Het resultaat: betere omgang met emoties, inzicht in patronen, ontdekking van talenten, en het creëren van jouw eigen doorbraak. Ontdek wat anderen zeggen en bekijk of dit bij jou past.