Wie ik ben

Miranda Sheridan

Ik ben Miranda Sheridan, geboren, getogen en nog steeds woonachtig in de Achterhoek.

Al jaren ben ik iemand die een groot hart heeft voor de zorg, met name richting de doelgroep met een verstandelijke en/of psychische beperking. Na al die jaren vervul ik nog steeds diverse functies, zoals ambulant begeleidster, gezinsbegeleidster en intern jobcoach, waar ik erg blij van wordt.  Daarin heb ik het geluk dat ik breed, zorgvuldig en diepgaand ervaring heb opgedaan. Waardoor ik iemand ben die vooral verbindend en versterkend werkt.

Ik wil graag de kracht in de ander naar boven halen en zichtbaar maken. Zodat er een voedingsbodem kan ontstaan voor nieuwe ervaringen, talenten beter uit de verf kunnen komen met persoonlijke groei als resultaat. Dit maakt dat ik een open, positief, eerlijk en praktisch ingesteld persoon ben die kleurrijk door het leven gaat.

Kortom ik ben iemand die op een gepaste enthousiaste wijze graag met jou aan de slag gaat om het beste in jou naar boven te halen. Zodat je weer houvast gaat ervaren om van daaruit vol energie én vanuit je eigen kracht datgene vorm kunt geven wat voor jou zó belangrijk is.