Recensies

Bij toeval leerde ik Miranda kennen op vakantie door onze jongens.

Tijdens 1 van onze vervolg afspraakjes met onze kids vertelde Miranda vol enthousiasme over haar nieuwe bedrijf Merkbaar Werkt. Ze vroeg of ik de Powertest ook wilde invullen, ‘tuurlijk’ zei ik maar wist eigenlijk helemaal niet wat het inhield… Maar dat weet ik nu wel;)

Jeetje wat een prachtige ervaring om jezelf via kleuren te leren kennen, oeps ik wist het wel hoe ik een beetje in elkaar zit maar als het dan door middel van hartjes en kleurtjes op tafel komt te liggen komt dat bij mij in ieder geval toch wel binnen.
We hebben veel gelachen maar ik heb ook een traantje wegpinkt tijdens onze sessies! Met veel enthousiasme leert Miranda je jezelf kennen.

Had geen idee waar ik aan begon toen ik de test invulde maar weet nu wat ik zelf kan veranderen aan mij als ik bepaalde doelen eventueel WEL wil bereiken…

Top Miranda, ik verheug me nu al op onze volgende afspraak.
Groetjes Inge T.


Kleur? Kracht? Balans? Kwaliteiten?
En dat allemaal bij kleur bekennen?
Dat roept een boel vraagtekens op…

Nieuwsgierig ga ik de uitdaging aan. Ik zit aan tafel met Miranda, de eigenaresse van het bedrijf, met wie het gesprek moeiteloos op gang komt.

Bevlogen, enthousiast, passend en professioneel heeft ze inzicht in de persoon en geeft ze inzicht in mij. Een bevestiging krijg ik op mijn aandachtspunten en ontvang de bekentenis en betekenis van mijn eigen kleurheid. Hier kan ik mee aan het werk 

Ja is dus het antwoord op mijn vele vraagtekens: Het Werkt Merkbaar!

Dankjewel Merkbaar Werkt
Groeten Willemien


Mijn Blauwdruk was voor mij een feest der herkenning. De ‘Aha erlebnis’ was vaak aanwezig tijdens het powertypegesprek. Vooral de toevoeging van de balans kleur en daar voor mijzelf kleine doelen uit te halen is een waardevolle opbrengst. Ik sta anders voor mijn kledingkast in de ochtend.

Miranda heeft tijdens het gesprek laten zien dat ze kennis van zaken heeft en niet schuwt om een persoonlijke noot toe te voegen wat ik heel prettig vind.

Het positieve en het enthousiasme waarmee Miranda tijdens het gesprek de uitkomsten deelt geeft een goed gevoel. Daarnaast  vertaald ze de uitkomsten naar je eigen persoonlijke situatie zodat je er gelijk mee aan de slag kan.

Ik heb het als een cadeau ervaren om dit te mogen ontvangen van Miranda
Groetjes Inge


Miranda ken ik als een bevlogen en enthousiast mens. Als zij ergens aan begint dan gaat ze grondig te werk en zet ze zich in om alles “eruit te halen dat er in zit.” Toen zij me vertelde over “Merkbaar werkt” was ik meteen nieuwsgierig. Toen Miranda bij me aan de keukentafel schoof was ik vanaf moment 1 geboeid.

Het was meteen duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en zorgvuldig te werk gaat. Niet alleen ik, maar ook zij was nieuwsgierig naar de uitkomsten, wat het echt een gedeelde zoektocht maakte. Erg gaaf om te ervaren. De uitkomsten van de analyse waren in basis geen verassing, maar wel een enorm feest van herkenning. Door in zo’n korte tijd alles op een rij te zetten, gaf het wel enorm veel inzicht en voelde het alsof de spreekwoordelijke puzzelstukjes op hun plek vielen.

Het grootste cadeau voor mij was om mijn kwaliteiten weer te vieren, nadat ik ze in balans mocht zien met wat voor mij de basisvoorwaarden zijn om in evenwicht te blijven.

Het sterkt me om mijn kwaliteiten weer verder uit te diepen en te dromen. Vandaag voor het eerst naar aanleiding van de kleuren een nieuw outfit gescoord en wat voelde ik me een “powervrouw,” gaaf!
Miranda bedankt voor de heldere uiteenzetting, je warme interesse, je rust en de nieuwe inzichten die je me gaf. Echt een aanrader!

Groeten Hanneke