Recensie Hanneke

Miranda ken ik als een bevlogen en enthousiast mens. Als zij ergens aan begint dan gaat ze grondig te werk en zet ze zich in om alles “eruit te halen dat er in zit.”

Toen zij me vertelde over “Merkbaar werkt” was ik meteen nieuwsgierig. Toen Miranda bij me aan de keukentafel schoof was ik vanaf moment 1 geboeid.

Het was meteen duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en zorgvuldig te werk gaat. Niet alleen ik, maar ook zij was nieuwsgierig naar de uitkomsten, wat het echt een gedeelde zoektocht maakte. Erg gaaf om te ervaren. De uitkomsten van de analyse waren in basis geen verassing, maar wel een enorm feest van herkenning. Door in zo’n korte tijd alles op een rij te zetten, gaf het wel enorm veel inzicht en voelde het alsof de spreekwoordelijke puzzelstukjes op hun plek vielen.

Het grootste cadeau voor mij was om mijn kwaliteiten weer te vieren, nadat ik ze in balans mocht zien met wat voor mij de basisvoorwaarden zijn om in evenwicht te blijven.

Het sterkt me om mijn kwaliteiten weer verder uit te diepen en te dromen. Vandaag voor het eerst naar aanleiding van de kleuren een nieuw outfit gescoord en wat voelde ik me een “powervrouw,” gaaf!
Miranda bedankt voor de heldere uiteenzetting, je warme interesse, je rust en de nieuwe inzichten die je me gaf. Echt een aanrader!