Merkbaar-Werkt

‘Merkbaar-Werkt bestaat 15 jaar’

Het verhaal achter Merkbaar-Werkt kent zijn oorsprong tijdens het loopbaantraject dat ik heb gevolgd in 2013. Destijds mocht ik een krantenartikel schrijven waarbij ik als richtlijn meekreeg dat het in 2033 geplaatst zou worden, en enkel en alleen over mij zou mogen gaan. De titel van dit artikel werd ‘Merkbaar-Werkt bestaat 15 jaar’. De rode draad in dit artikel werd het verbindend en versterkend werken waardoor talenten van mensen, met welke beperking dan ook, tot zijn recht kwamen binnen werkbelevingsplekken in de breedste zin van het woord.

Personal Power Plus systeem


Personal Power Plus Systeem

Dankzij dit artikel reisde Merkbaar-Werkt al jaren met me mee. Totdat ik in 2018 dankzij het Personal Power Plus systeem ontdekte wie ik in mijn kern ben:

Iemand die op een doordachte, grondige en praktische wijze zaken aanpakt. Waarin ik graag mijn oprechte aandacht schenk aan de ander. In de hoop dat ik, deze zelfde ander kan ontzorgen. Waardoor eigen kracht (weer) opnieuw kan worden ervaren.
Dit doe ik door een spreekwoordelijk voedingsbodem te realiseren waarin ik ruimdenkend, altijd in afstemming met de ander op een diepzinnige, positieve en  planmatige manier te werk ga.

Deze P.P.P ervaring heeft er voor gezorgd dat ik vleugels kreeg. Voor mij werd helder wat de onderdelen vormen van mijn passie, en wat ik hierin een ander te bieden heb.  En zo ontstond binnen anderhalve maand mijn bedrijf  Merkbaar-Werkt.

Wat is Personal Power Plus?

Merkbaar Kleurzicht

Personal Power Plus is een uniek kleurrijk persoonlijkheidsinstrument. En vormt naast mijn jarenlange werkervaring de basis van mijn bedrijf.  Dit waardevolle meetinstrument laat je zien wie je tot in je kern bent, wat je kunt en waar je voor staat. Waardoor je moeiteloos jouw kwaliteiten en talenten vorm kunt geven en je diepste drijfveren en verlangens uit kunt dragen. Met als resultaat dat je met zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid door het leven durft te stappen, je makkelijker tot keuzes komt, je meer energie hebt én behoudt waardoor je volop plezier kunt ervaren van de dingen die je dagelijks doet.

Het Personal Power Plus rapport is een boeiend rapport dat je meeneemt in de wereld van kleur. Jouw kleur. Dit kan de verkorte versie zijn ‘powertype’ of de uitgebreide versie zijn de ‘blauwdruk’. In beide gevallen maak je kennis met een boeiende wereld die gaat over jou en jouw kleur. Elke versie kent zijn eigen rapport, met zijn eigen waardevolle, inspirerende en betekenisvolle hartjes. Waarop jij de informatie vanuit de rapporten nog beter kunt vorm geven. Kortom een tool met inhoud ! Er zijn immers veel belangrijke momenten in je leven waarop het enorm waardevol is om je grootste kracht en diepste kern te kennen en uit te dragen. Soms zijn het echte kruispunten in je leven, waarbij dit inzicht eigenlijk onmisbaar is.