Merkbaar Zelfinzicht

Binnen dit aanbod ga je middels een online test je KRACHTIGSTE kleur ontdekken. Dit is wie je in wezen bent. De kleur als ook het element dat deze sterke kleur verteld je hoe je de dingen het meest moeiteloos doet. Wat jou nu werkelijk drijft en wat jou motto in het leven is. Het zorgt ervoor dat je zelfverzekerd door het leven gaat zodat je makkelijker keuzes kunt maken en meer bereikt in minder tijd. Prioriteiten (h)erkent en daarin zonder schuldgevoel naar kunt handelen.

Merkbaar Zelfinzicht

Alle informatie die schuil gaat is terug te lezen in een 20 bladzijde tellend rapport, inclusief kleurrijke materialen verstopt in een waardevol blikken hartje,  dat enkel en alleen over jou gaat. Het is een handboek waardoor beweging op gang komt, iets waar je waarschijnlijke al langer op zit te wachten. Simpel omdat het richting gaat geven. Het houvast gaat geven om zonder twijfel die stappen te zetten in datgene wat jij voor jezelf wilt bewerkstelligen. Kortom een aanrader voor diegene die op een positieve en krachtige manier zichzelf opnieuw wilt ontdekken. En hierin handvatten meekrijgt om dit vorm te geven.

Merkbaar Zelfinzicht is individueel als in groepsverband te boeken. Voor dit laatste check de agenda wanneer de workshop Merkbaar Zelfinzicht plaats vind. En anders contact me dan voor een persoonlijke afspraak.  De individuele prijs is € 112.50 p.p. excl. BTW. De prijzen in groepsverband zijn € 97.00 p.p. excl. BTW.

Wanneer je Merkbaar Zelfinzicht binnen je bedrijf wilt toepassen om teamprocessen, de samenwerking en het productieniveau op een positieve manier te stimuleren dan kom ik graag kennismaken met het bedrijf. Schroom niet en stuur een mail of bel me.


Doorloop het onderstaande aanbod om te ontdekken welk merkbaar resultaat jou het meeste aanspreekt.

Merkbaar Kleurzicht
ontdek de kleur van je verlangen

Merkbaar Kleurinzicht
welk kleurthema schuilt er in jou

Merkbaar Zelfinzicht
ervaar je grootste krachtkleur

Merkbaar Resultaat
jouw top 4 in kleur voor optimale kracht en zichtbaarheid

Merkbaar Resultaat Plus
helderheid, houvast en handvatten voor daadkrachtige persoonlijke ontwikkeling